Kundalini yoga retreat Ibiza

Once upon a time in Ibiza.... A Kundalini yoga adventure by Sat nam yoga VolendamVan 3-9 september 2020 

Thema is relax, rejoice and renew.
Het programma is zodanig opgebouwd dat er naast de Kundalini ochtend- en avondyoga & meditatie ook ruimte is om te zwemmen, relaxen aan het zwembad of op een van de nabijgelegen stranden, siësta te houden in de Balihut, te winkelen of t eiland te verkennen.
Doel is om na deze week fysiek, mentaal en spiritueel weer fit en in balans terug te keren naar huis.

Het huis waar het retreat wordt gehouden is gebouwd in typische Ibiza style en gelegen net buiten t schilderachtige dorpje St Gertrudis op 20 minuten van alle stranden. Het is omgeven door prachtige natuur en vele wandelpaden voor de wandelliefhebbers.
Buiten in de boomgaard staat een yurt met mooie belichting, open haard, gongs en klankschalen en aan t zwembad is een groot overdekt terras voor de ochtend- en avond yoga en (gong) meditatie.
De centraal gelegen plek van het retreatcentrum biedt de mogelijkheid om binnen de kortst mogelijke tijd het hele eiland te verkennen.

Kosten incl. 3 maaltijden per dag en excl. vliegticket: 895 euro pp.  


Stuur een e-mail naar satnamyogavolendam@gmail.com om je plek te reserveren. Er zijn momenteel nog 9 plaatsen beschikbaar. 

"Yoga was made for a person to be healthy happy and holy. Kundalini Yogamade to be healthy, happy, holy and aware. The secret of you soul is awareness" - YB

​​​​

 

​​​​​​​