Level 1 lerarenopleiding van de Karam Kriya school

De Kundalini yoga lerarenopleiding is geschikt voor wie een gecertificeerd Kundalini yogaleraar wil worden, maar ook voor wie de persoonlijke ervaring met Kundalini yoga wil verdiepen.

De opleiding begeleidt je in het ontwikkelen van een yogische levensstijl en biedt een kans tot een transformerende ervaring. De theorie en de opgedane ervaringen, dragen bij aan de ontwikkeling van de vaardigheden, het zelfvertrouwen en het bewustzijn die nodig zijn om Kundalini yoga professioneel te onderwijzen.

Deel dit evenement via

Like

Share

Ashram ervaring

Onderdeel van de opleiding is een ashram ervaring met lead trainer Shiv Charan Singh in Portugal.

 

Vijf dagen lang wordt in een inspirerende omgeving gewerkt aan de mentale, emotionele, fysieke en spirituele ontwikkeling. Het is een unieke kans om samen met Kundalini Yoga studenten uit heel Europa te ervaren wat het is om te leven in een spirituele gemeenschap. De yogische principes worden onder andere toegepast door het doen van sadhana, seva en het eten van vegetarische maaltijden. Er worden lezingen gehouden, gediscussieerd, video’s van Yogi Bhajan getoond en natuurlijk veel aan yoga en meditatie gedaan. Partners zijn van harte welkom om deel te nemen aan de ashram ervaring.

Opleidingsdata 2019-2020

Opleidingsdata 2019-2020:

 

Module 1 28-29 September 2019

Module 2 26-27 October 2019

Module 3 7-8 December 2019

Module 4 11-12 January 2020

Module 5 1-2 February 2020

Module 6 7-8 March 2020

Module 7 18-19 April 2020

Module 8 16-17 May 2020

Module 9 20-21 June 2020

5 daagse ashram experience met Shiv Charan Singh in Portugal. 
De data van de Ashram Experience in Portugal en het examen worden tijdens de eerste module vastgelegd.

 

 

 

 

Onderwerpen die aan bod komen

7 steps to Happiness

Ethiek

Geschiedenis van de Yoga

Mantra en geluid

Anatomie - Westers en Yogisch

Lifestyle

Asana - houdingen

Pranayama - ademhaling

Meditatie en de Mind

Humanologie - de wetenschap van het mens-zijn

Rol van de leraar

Yogische filosofie - Patanjali

Ontspanning

De 10 lspirituele ichamen

Community en dienstbaarheid

 

De docenten

Shiv Charan Singh LEAD TRAINER is een gerenommeerd KY leraar en Leraar Toegepaste Numerologie sinds de vroege jaren 80. Hij onderwijst over de hele wereld en is de oprichter van de Karam Kriya School. Hij is de auteur van 'Let the Numerbers Guide You' en vijf andere boeken. Als counselor onvangt hij dagelijks mensen.

 

Hari Karam Kaur Na een workshop kundalini yoga op haar werk in 2008, begon de spirituele inspirerende reis in de kundalini yoga wereld. Naast haar werkzaamheden in de luchtvaart, is ze oprichtster van kundalini yoga school Resilence en betrokken bij organisatie van verschillende yoga evenementen. 

 

Bachitar Kaur MA. Sociologie. Ze is mede-oprichtster van de Internationale Kundalini Yoga en Karam Kriya school Cherdi Kala en yogahuis Prasaad in zuid-Duitsland. Ze is beoefenaar van yoga sinds 2001. Ze geeft Kundalini Yoga les sinds 2004, en geeft ook Karam Kriya les en consulten. Ze is mede-oprichter en trainer van de Divine Woman-Divine Mother training en Systemische Coach. 

 

 

 

 
 

.

Hari Krishan Singh Singh is mede-oprichter van de Internationale Kundalini en Karam Kriya school Cherdi Kala en yogahuis Prasaad in zuid-Duitsland. Hij is Kundalini Yoga lead trainer Level 1 en level 2 en Karam Kriya trainer en consultant. 
 
Sada Sat Simran Kaur werd voor het eerst aangetrokken tot Yoga en Meditatie op de leeftijd van 18 en heeft zich sindsdien verdiept in de spirituele beoefening en filosofie van Yoga. Naast docent Levensbeschouwing is zij Karam Kriya docent/ consulent en geeft zij Sat Nam Rasayan Healing. 

Ardaas Singh began his career as a musician, university teacher and researcher. He has a Phd in Engineering, but his life is now fully dedicated to the spiritual teachings. He teaches internationally as a Karam Kriya consultancy trainer, Kundalini Yoga teacher trainer, Sat Nam Rasayan therapist and Mantra Yogi. He began his yogic studies in Scotland and followed his studies on Mantra Yoga with Muz Murray in U.K., France and India. He then trained as a Kundalini Yoga instruct or in New Mexico, US. and has since then travelled all throughout Europe receiving the teachings from his Spiritual Teacher Shiv Charan Singh.