START 25/ 26 september 2020 Volendam/ Engen

Level 1 lerarenopleiding van de Karam Kriya school

 

De Kundalini yoga lerarenopleiding is geschikt voor wie een gecertificeerd Kundalini yogaleraar wil worden, maar ook voor wie de persoonlijke ervaring met Kundalini yoga wil verdiepen.

De opleiding begeleidt je in het ontwikkelen van een yogische levensstijl en biedt een kans tot een transformerende ervaring. De theorie en de opgedane ervaringen, dragen bij aan de ontwikkeling van de vaardigheden, het zelfvertrouwen en het bewustzijn die nodig zijn om Kundalini yoga professioneel te onderwijzen.

 

Deel dit evenement via

Like

Share

Ashram ervaring

Onderdeel van de opleiding is een ashram ervaring met lead trainer Hari Krishan Singh in Duitsland.

Zes dagen lang wordt in een inspirerende omgeving gewerkt aan de mentale, emotionele, fysieke en spirituele ontwikkeling. Het is een unieke kans om samen met Kundalini Yoga studenten uit heel Europa te ervaren wat het is om te leven in een spirituele gemeenschap. De yogische principes worden onder andere toegepast door het doen van sadhana, seva en het eten van vegetarische maaltijden. Er worden lezingen gehouden, gediscussieerd, video’s van Yogi Bhajan getoond en natuurlijk veel aan yoga en meditatie gedaan. Partners zijn van harte welkom om deel te nemen aan de ashram ervaring.

Opleidingsdata 2020-2021

Opleidingsdata 2020-2021:

 

Module 1 25-26 September 2020

Module 2 07-08 November 2020

Module 3 12-13 December 2020

Module 4 09-10 January 2021

Module 5 06-07 February 2021

Module 6 06-07 March 2021

Module 7 16-17 April 2021

Module 8 29-30 May 2021

Module 9 19-20 June 2021

6 daagse ashram experience met Hari Krishan Singh in Engen/ Duitsland. 

 

De data van de Ashram Experience in Duitsland en het examen worden tijdens de eerste module vastgelegd.

 

 

 

Onderwerpen die aan bod komen

 

 

 

7 steps to Happiness

Ethiek

Geschiedenis van de Yoga

Mantra en geluid

Anatomie - Westers en Yogisch

Lifestyle

Asana - houdingen

Pranayama - ademhaling

Meditatie en de Mind

Humanologie - de wetenschap van het mens-zijn

Rol van de leraar

Yogische filosofie - Patanjali

Ontspanning

De 10 lspirituele ichamen

Community en dienstbaarheid

https://karamkriya.nl/yogi-bhajan-allegations

 

De docenten

Hari Karam Kaur Na een workshop kundalini yoga op haar werk in 2008, begon de spirituele inspirerende reis in de kundalini yoga wereld. Naast haar werkzaamheden in de luchtvaart, is ze oprichtster van kundalini yoga school Resilence en betrokken bij organisatie van verschillende yoga evenementen. 

 

Bachitar Kaur MA. Sociologie. Ze is mede-oprichtster van de Internationale Kundalini Yoga en Karam Kriya school Cherdi Kala en yogahuis Prasaad in zuid-Duitsland. Ze is beoefenaar van yoga sinds 2001. Ze geeft Kundalini Yoga les sinds 2004, en geeft ook Karam Kriya les en consulten. Ze is mede-oprichter en trainer van de Divine Woman-Divine Mother training en Systemische Coach. 

.

Hari Krishan Singh Singh is mede-oprichter van de Internationale Kundalini en Karam Kriya school Cherdi Kala en yogahuis Prasaad in zuid-Duitsland. Hij is Kundalini Yoga lead trainer Level 1 en level 2 en Karam Kriya trainer en consultant. 
 
Sada Sat Simran Kaur werd voor het eerst aangetrokken tot Yoga en Meditatie op de leeftijd van 18 en heeft zich sindsdien verdiept in de spirituele beoefening en filosofie van Yoga. Naast docent Levensbeschouwing is zij Karam Kriya docent/ consulent en geeft zij Sat Nam Rasayan Healing. 

Seva Kaur from Spain: Experienced Karam Kriya teacher and Level one Trainer.