Karam Kriya

"This Numerology is so simple that if you know how to calculate it, you don't have to go through psychoanalysis and you can just simple write it down and know it and work it out." - Yogi Bhajan

Karam Kriya Consult

Karam Kriya is een uitzonderlijke techniek om verandering teweeg te brengen. Het geeft duidelijkheid met betrekking tot patronen die bestaan in je leven en in de wereld om je heen. Karam Kriya betekent het einde van karma, het einde van patronen die ons leven controleren. Tijdens een Karam Kriya consult leer je de vaak onbewuste patronen (karma) te herkennen en om te zetten in patronen die bijdragen aan een spiritueel bewust en gelukkig leven (dharma). Tijdens een interactief gesprek, leer je op een dieper niveau te zien, luisteren en begrijpen.

Een consult duurt ongeveer 1 uur. Na het gesprek kan je eventueel zelf aan de slag met oefeningen en meditatie. 

Kosten: 85 euro

Over Karam Kriya

Karam Kriya is ontwikkeld door Shiv Charan Singh en is gebaseerd op de teachings van Yogi Bhajan. Het maakt gebruikt van de universele principes van de cijfers, de Mul Mantra, de 10 Sikh Guru’s en de 10 Sprirituele Lichamen. Karam Kriya is als een roadmap. Het geeft houvast en richting. Naast dat het je helpt inzicht te krijgen in jezelf, is het heel concreet toe te passen in het dagelijks leven zoals bijvoorbeeld in communicatie, de werksfeer en relaties. Karam Kriya kan ook gebruikt worden om een diagnose te stellen in een consultatie. De cijfers van de geboortedatum geven bijvoorbeeld inzicht in patronen in onszelf en anderen.