De leraren

Ingrid/ Sada Sat Simran Kaur

Ingrid/ Sada Sat Simran Kaur

Op 18 jarige leeftijd kwam ik in aanraking met Kundalini yoga. Sindsdien verdiep ik mezelf in de onuitputtelijke rijkdom van de teachings van Yogi Bhajan. Sinds begin 2000 onder begeleiding van spiritueel leraar Shiv Charan Singh. Naast docent Levensbeschouwing geef ik les aan de Karam Kriya Level 1 lerarenopleiding en de Karam Kriya Consultancy Training en geef ik Karam Kriya Consulten en Sat Nam Rasayan Healings. 

Rob Gomersbach/ Balwant Singh

Rob Gomersbach/ Balwant Singh

Sinds 2007 ben ik naast mijn werkzaamheden als tennistrainer ook Kundalini Yoga lessen gaan geven. Yogales geven is mijn grote passie. Ik verbaas mij nog dagelijks over de vele technieken die ons gegeven zijn voor een gelukkig, gezond en bewust leven. Naast het lesgeven ben ik Karam Kriya Consulent. 

Kim

Kim

Kundalini yoga is mij met de paplepel ingegoten. Als jong meisje ging ik mee met mijn ouders op yatra's (spirituele reizen) naar India, naar cursussen en yogafestivals. Als kind heb ik de positieve effecten van Kundalini yoga al mogen ervaren door zelf zo nu en dan te mediteren. Inmiddels ben ik zelf gediplomeerd Kundalini yoga docent. Daarnaast studeer ik voor docent maatschappijleer aan de Hogeschool van Amsterdam.