Karam Kriya

"This Numerology is so simple that if you know how to calculate it, you don't have to go through psychoanalysis and you can just simple write it down and know it and work it out." - Yogi Bhajan

Spirituele counseling/ Karam Kriya (Tijdens Corona online via Zoom)

Wanneer?

Bij persoonlijke vragen over jezelf, keuzes waar je voor staat, conflicten binnen in jezelf,  veranderingen die gaande zijn in je leven, vastlopen in herhalende negatieve patronen enz.

Wat is het?

Tijdens een karam kriya consult kun je in gesprek over een onderwerp dat je momenteel bezighoudt, verward of dwarszit. De consulenten Rob en Ingrid luisteren en reageren vanuit kennis van cijfers. De cijfers van de geboortedatum geven bijvoorbeeld inzicht in patronen in onszelf en anderen. Karam Kriya is een uitzonderlijke techniek om verandering teweeg te brengen. Het geeft duidelijkheid met betrekking tot patronen die bestaan in je leven. Tijdens een interactief gesprek, leer je op een dieper niveau te zien, luisteren en begrijpen.

Een consult duurt ongeveer 1 uur. Na het gesprek kan je eventueel zelf aan de slag met oefeningen en meditatie. 

Kosten: 85 euro

Over Karam Kriya

Karam Kriya is ontwikkeld door Shiv Charan Singh en is gebaseerd op de teachings van Kundalini Yoga. Het maakt gebruikt van de universele principes van de cijfers, de Mul Mantra, de 10 Sikh Guru’s en de 10 Sprirituele Lichamen. Karam Kriya is als een roadmap. Het geeft houvast en richting. Naast dat het je helpt inzicht te krijgen in jezelf, is het heel concreet toe te passen in het dagelijks leven zoals bijvoorbeeld in communicatie, de werksfeer en relaties. Karam Kriya wordt gebruikt om een diagnose te stellen in een consultatie.