Karam Kriya Consultancy Training

Start 2021

Volendam - Nijmegen - Eindhoven- Leuven - Engen 

Karam Kriya – Toegepaste numerologie en spirituele psychologie

15 januari 2021 start weer een nieuwe Karam Kriya consultancy training. De weekends zullen zowel online als op locatie in Nederland en Belgie worden gehouden.

Karam Kriya is een uitzonderlijke techniek om verandering teweeg te brengen. Het geeft duidelijkheid met betrekking tot patronen die bestaan in je leven en in de wereld om je heen. Karam Kriya betekent het einde van karma, het einde van patronen die ons leven controleren. Tijdens de karam Kriya opleiding leer je de vaak onbewuste patronen (karma) te herkennen en om te zetten in patronen die bijdragen aan een spiritueel bewust en gelukkig leven (dharma).

De Karam Kriya consultancy opleiding is een interactieve training. In groepsgesprekken, persoonlijke consulten en tijdens het werken in koppels, leer je de numerologie toe te passen en helende gesprekken te voeren. Hierbij leer je op een dieper niveau te zien, luisteren en begrijpen.

 

 

 

Over Karam Kriya

Karam Kriya is ontwikkeld door Shiv Charan Singh en is gebaseerd op de teachings van Yogi Bhajan. Het maakt gebruikt van de universele principes van de cijfers, de Mul Mantra, de 10 Sikh Guru’s en de 10 Sprirituele Lichamen. Karam Kriya is als een roadmap. Het geeft houvast en richting en kan een glasheldere blik werpen op de soms moeilijk te begrijpen yogische leer. Naast dat het je helpt inzicht te krijgen in jezelf, is het heel concreet toe te passen in het dagelijks leven zoals bijvoorbeeld in communicatie, de werksfeer en relaties. De universele principes zijn de bouwsteen van alles! Zij ondersteunen de intuïtie maar kunnen ook gebruikt worden om een diagnose te stellen in een consultatie. De cijfers van de geboortedatum geven bijvoorbeeld inzicht in patronen in onszelf en anderen.

"Numerology is the future of all counselling. It is the oldest system known to humanity, the most sacred and the most accurate. You can learn to change people's destiny." - Yogi Bhajan

Over Shiv Charan Singh

Shiv Charan Singh is de oprichter van de Karam Kriya school en een diepgaand Spiritueel leraar. Hij onderwijst Karam Kriya en Kundalini Yoga Level 1, 2 en 3 over de hele wereld. Hij is bekend om zijn authenticiteit, devotie en het creeeren van een hechte en inspirerende sanghat (gemeenschap). Samen met zijn vrouw Satya Kaur heeft hij een centrum in Portugal www.quinta-do-rajo.pt. Zijn workshop schema vind je hier: www.karamkriya.com.pt

“The Karam Kriya school is for those who finished travelling away from their essential nature and are ready to turn around and begin the journey home." - Shiv Charan Singh

Locaties

De Training zal zowel online als op locatie plaatsvinden in: Volendam, Nijmegen, Leuven en Eindhoven.

Daarnaast vindt er ieder jaar een vijfdaagse residential plaats. Locaties daarvoor zijn respectievelijk: Leuven (België), Volendam (Nederland) en Engen (Duitsland) en met als extra optie een residential in Quinta do Rajo (Portugal) met Shiv Charan Singh.

Vijf dagen lang dompelen we ons onder in de teachings en werken we in een inspirerende omgeving aan de mentale, emotionele, fysieke en spirituele ontwikkeling. Het is een unieke kans om samen te ervaren wat het is om te leven in een spirituele gemeenschap. De yogische principes worden onder andere toegepast door het doen van sadhana, seva en het eten van vegetarische maaltijden.

 

Data

2021

7: 15-17 January 2021 ONLINE: Hari Krishan Singh 

7: 5-7 March 2021 Nijmegen: Sada Sat Simran Kaur 

5: 20-24 May 2021 5-days Belgie: Hari Krishan

1: 2-4 July 2021 ONLINE: Ardaas Singh

1: 24-26 September 2021 Volendam: Angad Kaur

2: 19-21 November 2021 ONLINE: Sada Sat Simran Kaur 

 

2022

2: 21-23 January 2022 Leuven: Hari Krishan Singh 

3: 18-20 March 2022 ONLINE: Sada Sat Simran Kaur 

3/4: 5-9 May 2022 5-days Netherlands: Sada Sat Simran Kaur 

4: 17-19 June 2022 ONLINE: Hari Krishan Singh

6: 23-25 September 2022 ONLINE: Kirpal Singh

6: 18-20 November 2022 Eindhoven Sada Sat Simran Kaur 

 

2023

8: 6-8 January 2023 ONLINE: HKS 

8: 3-5 March 2023 ONLINE: Bachitar

9: 11-15 May 2023 5-days Germany Yogahouse Prasaad: HKS

10: 1-2 July 2023 Volendam: SSSK

Dagschema

  • 16:00 Start vrijdagmiddag tot vrijdagavond 21:00

  • 5:30 Sadhana (zaterdag en zondag)

  • 8:00 Ontbijt (zaterdag en zondag)

  • 9:30 Ochtend sessie

  • 13:00 Pauze

  • 14:30 Middag sessie

  • 17:30 Afsluiting zaterdag

Thema's

WEEKEND 1 & 2

In het eerste deel van de training leer je de mind te doorzien. We bekijken de ego mind en de vele spelletjes die het speelt vanuit een spiritueel oogpunt. Daarbij bestuderen we o.a. de 7 stappen naar geluk en de 7 stappen naar het ongeluk. Wanneer de mind transparant begint te worden kunnen we leren te kijken en begrijpen vanuit een ander (hoger) bewustzijn.

“When you are clear there can be no shame or guilt. In the light of consciousness these are known to be false. So don't try to fight the shame or run from the guilt. Rather cultivate honest and conscious clarity. The shame will disappear and guilt will run from you.”-Shiv Charan Singh

RESIDENTIAL LEUVEN

het tweede deel van de opleiding leer je over de universele wetten (gekoppeld aan de nummers) die werken achter alle systemen, religies en filosofieën. Je raakt bekend met de magie van de nummers en begint een soort van x-ray visie te ontwikkelen die je in staat stelt de structuur van alle dingen en mensen te doorzien.

In deze fase onderzoeken we taal en de belangrijkste elementen van het communiceren. We introduceren ‘the 5 voices’ (gekoppeld aan de nummers) die ten grondslag liggen aan menselijke communicatie. Je leert over de natuur van elke stem afzonderlijk en hoe ze zich ten opzichte van elkaar verhouden. Je leert de stemmen te herkennen in jezelf en anderen.

“In het begin was het Woord, en het Woord was bij God, en het Woord was God.”- Johannes

 

Thema's

WEEKEND 3 TM 6 & RESIDENTIAL IN VOLENDAM

In deze fase ga je dieper in op elk nummer. Je leer je heel specifiek kijken naar thema’s die bij de afzonderlijke nummers horen. Daarnaast leer je wanneer en hoe de verschillende nummers (stemmen) in je eigen communicatie toe te passen. Je leert als het ware opnieuw, maar dan heel bewust, te communiceren.

WEEKEND 7 tm 11 & RESIDENTIAL IN ENGEN

In dit gedeelte van de training wordt meer verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en innerlijke motivatie van de studenten gevraagd. Je kiest een gebied/ onderwerp en specialiseert jezelf in het toepassen van de kennis van de nummers en 5 stemmen. Deze fase bestaat uit 3 delen waarin de ‘hogere’ nummers (en de daarbij behorende principes) 6, 8 en 9 als leidraad worden gebruikt.

 

Inschrijving en kosten

Voor meer info, kosten en om je in te schrijven ga naar:

https://forms.gle/Jam41hKiuf75PiuR8